1. Kesähelteellä hikoillessasi. Kuumana kesäpäivänä nesteytys on erityisen tärkeää. Hikoillessa ja auringossa ollessa kehosi tarvitsee normaalia enemmän nesteytystä sekä luontaisia suoloja. Lataa juomapullosi täyteen nesteyttäviä kasvijauheita!

2. Saunan jälkeen. Saunassa hikoillaan ja puhdistutaan. Useimmilla meistä on jokin raikas saunajuoma, joka on ihana nauttia jälkikäteen. Huolehdi, että juomasi nesteyttää kehosi oikeasti.

3. Matkustaessasi lentokoneella. Lentokoneiden ilmastointi sekä ilmanalan muutos aiheuttaa kehossa nestehukkaa, joten juominen on todella tärkeää. Jos olet lähdössä lomamatkalle, ota hyvä jauhemuotoinen nesteyttäjä mukaasi joka on helppo kuljettaa aina mukana!

4. Juhlien jälkeen. Kesän grillijuhlat tai juhannusjuhlat suunnitelmissa? Varaudu etukäteen! Alkoholipitoiset juomat aiheuttavat kehossa nestehukkaa. Voi hyvin seuraavanakin aamuna ja huolehdi nesteytyksestä ennen ja jälkeen!

5. Urheillessa. Tiedämme hyvin, että urheillessa tarvitsemme juomaa – etenkin jos urheilet kesäkuumalla! Pidä huolta kehosi eletrolyytti- ja nestetasapainostasi Hydration Wholefood -jauheella, josta saat myös luonnollisia vesimelonin sokereita.

Hydration Wholefood -jauheen luontaiset nesteyttäjät kookosvesi ja vesimeloni ihastuttavat tässä 100 % lisäaineettomassa, sokerittomassa ja makeuttamattomassa nesteytysjuomajauheessa. Saat Hydration Wholefood -jauheesta myös luonnollisia vesimelonin sokereita. Jauhe on helppo kuljettaa mukana kassissa minne ikinä menetkin, ja voit lisätä sitä juomaveteesi missä ikinä oletkin!

Tee juomavedestäsi paremmin imeytyvää!Tilaa NORDIQ Nutrition Hydration-jauhe tästä

Pääkuva: Unsplash / Team Easil