Energiaa päivääsi vitamiinien ja kasviravinteiden avulla

Mikäli sinusta tuntuu, että kaipaat lisää energiaa kiireisiin hetkiin, kokeile B-Complex -ravintolisää. Se antaa sinulle tehokkaan ja luonnollisen tuen erityisesti väsymys- ja uupumustiloissa sekä stressin aikana. Sen sisältämät koentsyymimuotoiset B-vitamiinit imeytyvät hyvin ja tukevat energia-aineenvaihduntaa sekä hermoston toimintaa.

B-Complex sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, joka ehkäisee väsymystä ja uupumusta sekä tukee vastustuskykyä. Lisäksi tuotteesta löytyy monia tarkkaan valikoituja ravintorikkaita kasveja ja yrttejä, jotka tukevat vitamiinien imeytymistä ja hyödynnettävyyttä kehossa entisestään.

→ Lue lisää B-Complexista ja osta omasi verkkokaupastamme

Luonnollinen tuki muistille ja keskittymiseen

Työtehtäviin keskittyminen saattaa tuntua näin keväisin hankalalta, kun päässä pyörii jo tulevan kesän suunnitelmat. Mikäli kaipaat hieman lisätukea keskittymiseen, kokeile Cognitive Complex -ravintolisää. Se on suunniteltu tukemaan keskittymisen lisäksi myös muistia ja kirkastamaan mieltä.

Cognitive Complex sisältää runsaasti tuorepakastekuivattuja kasveja, DHA:ta, bioaktiivista R-lipoiinihappoa ja polyfenoleja, jotka tukevat aivvojen optimaalista toimintaa sekä normaalia kognitiivista suorituskykyä.

→ Lue lisää Cognitive Complexista ja osta omasi verkkokaupastamme

Kuva: Unsplash / Cathryn Lavery