Detoxilla tarkoitetaankin yhä enenevässä määrin erilaisten rasvaliukoisten ympäristömyrkkyjen, raskasmetallien, lääkejäämien ja aineenvaihduntatuotteiden poistumisen tehostamista kehosta terveellisillä elintavoilla, ruokavaliolla, kasviperäisillä aineilla, ravintolisillä, hikoilemalla ja paastoamalla.

Detox ja elimistön puhdistaminen sekä fyysisenä että henkisenä prosessina on aina ollut suosittua erityisesti perinnelääkinnässä. Detox-termin sijalle on myös ehdotettu ”maksan toiminnan tukemista” (”promoting liver health”), joka ehkä paremmin kuvaa tapahtuvia prosesseja myös tieteen näkökulmasta. Erityisen tärkeää on tiedostaa se, että elämme ympäristössä, joka on täynnä kemikaaleja, joille emme aikaisemmin ole altistuneet ja joiden suhteen tulisi noudattaa varovaisuutta.

NORDIQ Nutrition Detox Complex

Elimistön puhdistumista eli detoxifikaatiota voi tehostaa muun muassa puhtaan ruokavalion avulla, paastoamalla, kasviravinteilla, terveillä elämäntavoilla tai ravintolisillä. Vaikutukset voivat näkyä muun maussa ihon kirkastumisena, energian lisääntymisenä, turvotuksen laskemisena ja suoliston toiminnassa. Myös lymfakiertoa ja voidaan tehostaa oikealla ravinnolla.

→  Lue Mia Auran Detox Complex -aiheinen postaus Beauty Highlights -blogista!

Mikäli etsit ravintolisää detoxin tueksi, valitse NORDIQ Nutrition Detox Complex. Se sisältää kokonaisvaltaisen sekoituksen kehon puhdistumista tukevia kasveja, kuten voikukkaa ja kurkumaa sekä maksalle tärkeitä ravinteita. Tuotetta voi käyttää kuuriluontoisesti tai tarpeen mukaan.

Puhdistu ja virkisty!Tilaa NORDIQ Nutrition Detox Complex itsellesi tästä

Lue myös ohjeet kehon puhdistumiseen

→ Miksi puhdistaminen kannattaa?
→ Kuinka tukea kehon puhdistumista?
→ Milloin puhdistus kannattaa? 

Pääkuva: Unsplash / Brooke Lark