Lisääntyvä valon määrä ja lämpenevät päivät kohottavat monien ihmisten energiatasoja. Mikäli kuitenkin koet itsesi väsyneeksi ja uupuneeksi, kannattaa miettiä, voisiko B-vitamiinien lisäämisestä olla apua. Keho tarvitsee B-vitamiineja muun muassa energia-aineenvaihduntaan, hermoston toimintaan sekä normaaleihin kognitiivisiin toimintoihin. Stressi ja vajavainen ruokavalio kuluttavat B-vitamiineja kehosta ja että siksi moni voi hyötyä B-vitamiinikuurista. Lisäksi B-vitamiinit ovat vesiliukoisia, joten ne eivät varastoidu elimistöön.

Mistä B-vitamiineja saa?

B-vitamiineja on kahdeksaa erilaista: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 ja B12. Näistä suurinta osaa saa esimerkiksi täysjyväviljasta, maitotuotteista, lihasta, kalasta, kasviksista ja hedelmistä. Vaihtoehtoja löytyy siis monia! On kuitenkin yksi B-vitamiini, jota saa vain eläinperäisistä tuotteista – B12, eli kobalamiini. Tästä syystä kasvissyöjien ja vegaanien onkin tärkeää valita ruokavalionsa tueksi laadukas B12-vitamiinia sisältävä ravintolisävalmiste, jossa on kaikkia B-vitamiineja oikeassa suhteessa.

NORDIQ Nutrition B-Complex -kapselit

B-vitamiinivalmiste, joka imeytyy tehokkaasti ja hellävaraisesti

NORDIQ Nutritionin valikoimasta löytyy vegaaninen ja lisäaineeton B-Complex -ravintolisä, joka sisältää B-vitamiineja tehokkaasti imeytyvässä koentsyymimuodossa sekä C-vitamiinia. Tästä ravintolisästä löytyy myös vegaaneille hyvin tärkeä B12-vitamiini! Vitamiinien lisäksi B-Complex sisältää NORDIQ hormeettisen kasviyhdistelmän, joka on kehitetty tehostamaan B-vitamiinien hyödynnettävyyttä kehossa. Se pitää sisällään mm. tuorepakastekuivattua ruusujuuriuutetta, sitruunamelissaa, venäjänjuurta ja sinimailasta. Ruusunjuurta ja sitruunamelissaa on perinteisesti käytetty stressin tukemiseen. Voit lukea koko ainesosaluettelon B-Complex -ravintolisän tuotesivulta.

Tiesitko muuten, että tuorepakastekuivauksen avulla kasvien ravintoarvot säilyvät lähes tuoretta kasvia vastaavana, sillä kasvista poistuu tämän tehokkaan kuivausmenetelmän avulla ainoastaan neste, ei muuta!

Osta laadukas B-Complex -ravintolisä tukemaan kiireistä elämääsi nyt verkkokaupastamme.

Pääkuva: Unsplash / Simon Rae