Toivottavasti sinun kesäsi on alkanut leppoisasti. Me NORDIQilla olemme virittäytymässä kesätunnelmaan ja halusimme jakaa kanssasi itse käyttämämme luottotuotteet nyt kesällä hyvinvoinnin maksimoimiseksi. Suomen kesä on nimittäin niin lyhyt, että siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin – ota siis nämä vinkit käyttöön heti! Kaikki nämä vinkkien tuotteet saat itsellesi verkkokaupastamme.

Vinkki 1. Grillaa ja herkuttele ilman vatsanväänteitä! Jos et usko, että tämä on mahdollista, niin kokeilepa suosittua Digestive Complexia, joka auttaa pilkkomaan syömäsi ruuan ravintoaineita ja helpottaa raskaankin aterian jälkeistä oloa. Nauti kapseli tai kaksi ruokailun yhteydessä  ja koe keveämpi tunne vatsassasi! Tämä tuote sisältää meidän lempiyrttiämme piparminttua, joka rauhoittaa suolistoa tehokkaasti.

NORDIQ Nutrition Digestive Complex

Vinkki 2. Yöttömän yön ei tarvitse olla uneton! Oletko jo huomannut valoisuuden vaikutuksen uneen? Me olemme. Onneksi valikoimaamme saapui juuri uusi Night Complex, joka auttaa nukahtamaan helpommin ja nukkumaan paremmin! Tämä tuote sisältää hermostoasi rentouttavaa, vatsaystävällistä magnesiumia sekä  rauhoittavaa humalan- ja lehmuksenkukkaa.

NORDIQ Nutrition Night Complex

Vinkki 3. Juo vettä, joka imeytyy. Tiesitkö, että vaikka kesäkuumalla suositellaan juomaan paljon vettä, kaikki juomasi vesi ei välttämättä imeydy kunnolla? Terästä vetesi luonnollisella, kuivatulla kookosvesi-vesimeloninmehujauheella, joka sisältää luontaisia elektrolyyttejä eli suoloja, jotka tehostavat juomasi veden imeytymistä kehosi käyttöön. Hydration Wholefood -jauhe ei sisällä lisättyä sokeria, makeutusaineita tai lisäaineita. Se on raikas ja luonnollinen kesäjuoma. Kokeile myös saunajuomaksi ja treenijuomaksi!

NORDIQ Nutrition Hydration Wholefood Powder