Metsän terveysvaikutukset ovat selvät. Metsässä oleskelu laskee verenpainetta ja sydämen sykettä sekä nostaa kuntoa. Suurin hyöty näyttää kuitenkin olevan henkisellä tasolla. Mieli rauhoittuu, stressi vähenee ja mahdolliset mieltä painavat murheet hälvenevät. Japanissa lääkärit suosittelevatkin metsäkävelyä masennuksesta kärsiville potilaille osana hoitosuunnitelmaa.

Miksi metsässä oleminen tekee niin hyvää?

Mistä metsän myönteiset terveysvaikutukset sitten johtuvat? Siitä ei ole vielä varmaa tietoa mutta toisaalta, tarvitseeko ollakaan? Uskomme, että se on yhdistelmä monesta asiasta: hiljaisuudesta, tuoksuista, luonnon estetiikasta eli rakentamattomasta maisemasta, metsäilman raikkaudesta ja ilmassa leijuvista metsämikrobeista sekä ennen kaikkea yhteydestä juuriimme. Vaikka moni meistä nykyään asuu urbaanissa ympäristössä, metsä on se ympäristö mistä olemme kotoisin.

Päivittäinen annos metsää

Metsänantimien ravinteet tukevat kehon hyvinvointia monipuolisesti. Luonnon antimien kuten terveellisten villien marjojen, juurten ja versojen nauttiminen elvyttää kehoamme monipuolisesti – ja juuri nämä luonnossa villinä kasvaneet ruuat ovat kuin kadonneita linkkejä menneisyyteemme. Forest Blend ravintolisän ajatuksena on tarjota mahdollisuuden nauttia metsän hoitavasta voimasta sisäisesti. Tämä valmiste on paljon enemmän kuin vain vitamiineja purkissa. Se on ”next-level” ravintolisä, joka tarjoaa mahtavan sekoituksen metsäisiä yrttejä, marjoja ja mineraaleja ja tukee meistä kaikista löytyvää ”sisua.”

Mitä Forest Blend sisältää?

 • Shilajit sisältää runsaasti fulvohappoa ja sitä on käytetty tukemaan rasvojen sekä sokerien aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän tasapainoista toimintaa. Sillä on myös kognitiota ja psykologisia toimintoja tasapainottavia vaikutuksia.
 • Puolukka ja männynkuoriuute sisältävät runsaasti polyfenoleita, jotka auttavat suojaamaan soluja haastavissa olosuhteissa. Puolukan tiedetään myös tukevan virtsatietulehduksissa sekä se sisältää luontaisesti kversetiiniä ja saattaa auttaa allergioiden ennaltaehkäisyssä.
 • Kuusenkerkät ovat erittäin ravitsevia ja sisältävät runsaasti C-vitamiineja, mineraaleja ja fytoravinteita.
 • Ruusujuuri tunnetaan sen stressiä tasapainottavasta vaikutuksestaan. Moni kokee sen tasapainoittavan, eli ns. adaptoivan (adaptogeeni) kehoa fyysisen tai henkisen stressin ollessa päällä. Samalla se tukee henkistä suorituskykyä ja auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta.
 • Voikukka ylläpitää elimistön puhdistumista stimuloimalla diureesiä. Sillä on myös prebioottisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyksi ruuansulatuskanavan terveydelle.
 • Sinkki antaa lisätukea vastustuskyvylle ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

 

Mihin Forest Blend -tuotetta voi käyttää?

 • Tuomaan elinvoimaa ja tukemaan vastustuskykyä
 • Fyysiseen vahvistumiseen
 • Hengitysteiden, verensokeritasapainon, virtsateiden ja kognitiivisten toimintojen tukemiseen
 • Tukemaan stressiä haasteellisina aikoina
 • Tukemaan tervettä ikääntymistä.

Forest Blend on kuin mikrometsä kapselissa! Ihanteellinen tukituote kuormittuneelle ihmiselle. Luonnossa liikuskelua tuote ei toki korvaa, mutta tarjoaa hoitavaa elinvoimaa sisäisesti kiireiselle kaupunkieläjälle.

Mistä voin ostaa Forest Blend -tuotetta?

Tuotetta voit joko ostaa suoraan verkkokaupastamme tai jälleenmyyjiltämme.