Erityisesti kiireisinä ja stressaavina ajankohtina on tärkeää huolehtia paitsi fyysisestä, mutta myös henkisestä hyvinvoinnista. Magnesium on yksi aineenvaihdunnan avaintekijöistä ja se osallistuu mm. energiantuotantoon sekä ylläpitää lihasten normaalia toimintaa.

Monille magnesium on tuttu unen tukituotteena sen rauhoittavien vaikutusten ansiosta. Jatkuva magnesiumin puutos lisääkin alttiutta hermostolliselle uupumukselle, krooniselle stressille ja saattaa heikentää unenlaatua. Mikäli koet olosi väsyneeksi ja uupuneeksi, kannattaa miettiä voisiko se johtua esimerkiksi magnesiumin puutoksesta. Marraskuussa verkkokauppamme suosituin tuote onkin ollut juuri Magnesium Wholefood Powder. Se sopii niin kiireisen arjen tueksi kuin kuntoilusta palautumiseen.

NORDIQ Nutrition Magnesium Wholefood Powder

Mitä Magnesium Wholefood Powder sisältää?

NORDIQ Nutrition Magnesium Wholefood Powder sisältää malaattimuotoisen magnesiumin lisäksi myös ravintorikkaita vihreitä kasviksia, jotka tehostavat magnesiumin käyttöä kehossa.

• Malaattimuodossa oleva magnesium on tunnetusti hyvin imeytyvä ja erittäin vatsaystävällinen magnesiumin muoto.
• Punajuurimehu ja raakakaakao sisältävät fytoravinteita, jotka tukevat sydämen terveyttä ja verisuonistoa.
• Vihreät kasvikset, kuten lehtikaalin idut, vesikrassi, pinaatti ja nokkonen sisältävät luontaisesti magnesiumia sekä paljon hyödyllisiä ravinteita, jotka ravitsevat kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Pääkuva: Unsplash / Carolinie Cavalli