Yhdistimme magnesiumin suosittuun, luomulaatuiseen ashwagandhan juureen. Ashwagandhan terveysvaikutuksia on tutkittu paljon ja sen kyky laskea stressihormoni kortisolia ja edistää lihaskasvua tukee synergisesti magnesiumin vaikutuksia. Kortisoli on elimistölle välttämätön hormoni, mutta pitkään korkealla oleva kortisolipitoisuus aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia kehoon, kuten ahdistusta ja keskittymisvaikeuksia. Ashwagandha rauhoittaa mieltä ja kehoa ja toimii adaptogeeninä eli auttaa kehoa löytämään tasapainon. Se voi helpottaa stressin oireita. Ashwagandha nopeuttaa myös palautumista ja edistää lihasten kasvua.

Valitsimme NORDIQ Nutrition Triple Magnesium + Ashwagandha uutuusvalmisteeseemme luomulaatuisen ashwagandhan sekä kolme huippulaadukasta ja hyvin imeytyvää magnesiumin muotoa: magnesiumsitraatin, -malaatin ja -tauraatin. Eri muodot tukevat synergisesti toisiaan eivätkä ärsytä vatsaa. Sitraatti imeytyy helposti myös niille, joilla on vatsaongelmia, malaatti on tutkitusti nopeimmin imeytyvä sekä vaikuttaa erityisesti energiatasoihin, ja tauraatti toimii antioksidanttina sekä tukee muiden magnesiumin muotojen imeytymistä. Tämä yhdistelmä puolukalla terästettynä on täysin uniikki ja ainutlaatuinen markkinoilla.

NORDIQ Nutrition Triple Magnesium + Ashwagandha valmistetta nautitaan 1-3 kapselia päivässä edistämään lihasten hyvinvointia ja palautumista sekä rauhoittamaan mieltä ja kehoa. Yksi kapseli sisältää 150 mg magnesiumia, 100 mg luomulaatuista ashwagandhaa (Withania somnifera) sekä 10 mg puolukkaa. Näillä pitoisuuksilla on helppo löytää juuri itselle sopiva määrä magnesiumia sekä ashwagandhaa. Tämäkin tuote on täysin lisäaineeton ja vegaaninen kuten koko NORDIQ Nutrition -sarja.

-> Tutustu NORDIQ Nutrition Triple Magnesium + Ashwagandha -valmisteeseen 

-> Stressiä? Kokeile myös B-Complexia yhdessä Triple Magnesium + Ashwagandhan lisäksi. Nauti B-Complex aamulla ja Triple Magnesium+Ashwagandha illalla. 

-> Unettomuutta? NIght Complex tukee unensaantia ja Triple Magnesium + Ashwagandha rauhoittaa lihakset ja mielen.

 

Pääkuva: Unsplash / Isaac Wendland

Kuvituskuva: Unsplash / Conscious Design