Tämä luonnollinen ja kauneutta ylläpitävä ravintolisä sisältää fytoravinnerikkaita yrttejä, aminohappoyhdistelmän, joka tukee kollageenin tuotantoa, vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttituen solujen elinvoimalle, ihon ja hiusten pigmentaatiolle sekä proteiinien aineenvaihdunnalle – tavoitteena hehkuva iho, terveet hiukset ja vahvat kynnet, jotka tukevat ihon terveyttä sekä solujen elinvoimaisuutta.

Hiusten hyvinvointi alkaa ravitsemuksesta

Terveellisellä ruokavaliolla ja hiusten hoitamisella voit ehkäistä hiusten kulumista ja vahvistaa hiuksiasi juurista latvoihin saakka. Hiukset koostuvat aminohapoista, joten niiden saaminen ravinnosta on erityisen tärkeää. Hiukset tarvitsevat myös kivennäisaineita, kuten sinkkiä voidakseen hyvin. Tiesitkö muuten, että kupari tukee hiusten normaalia pigmentaatiota?

Beauty Formula tarjoaa luonnollisen ja kasviperäisen vitamiini-, mineraali- ja antioksidanttituen solujen elinvoimalle, hiusten pigmentaatiolle sekä proteiinien aineenvaihdunnalle – tavoitteena, terveet, vahvat ja kiiltävät hiukset.

Vahvat ja kauniit kynnet Beauty Formulan avulla

Monipuolinen ravinto on olennainen osa koko ihmisen hyvinvointia. Kynsien hyvinvoinnin kannalta tärkeää on, että saa riittävästi vitamiineja, mineraaleja, rasvahappoja sekä aminohappoja. Myös kylmä sää ja kuiva huoneilma saattavat haurastuttaa kynttä, joten on tärkeää kiinnittää huomiota kynsien hyvinvointiin erityisesti kylminä vuodenaikoina.

Beauty Formula sisältää kynsien hyvinvoinnille tärkeitä aminohappoja, kuten L-glysiiniä ja L-proliinia sekä kynttä vahvistavaa piitä, biotiinia ja sinkkiä.

Luonnonkaunis iho sisäisesti

Beauty Formula sisältää ihon kollageenintuotannolle tärkeitä aminohappoja. Tuote ei näin ollen sisällä kollageenia, vaan ihon omaa kollageenintuotantoa stimuloivia ravintoaineita ja aminohappoja, kuten L-glysiininä ja L-proliinia. L-hydroksiproliini on puolestaan proliinin johdannainen ja sitä esiintyy erityisesti kollageenissa, keratiinissa ja gelatiinissa. Hydroksiproliini stabiloi kollageenia ja keratiinia, joka on eduksi rustoille, hiuksille, kynsille ja iholle.

Hyaluronihappo auttaa kosteuttamaan ihoa, pii ja biotiini tukevat hiusten ja kynsien rakennetta ja kupari tukee ihon ja hiusten normaalia pigmentaatiota. Tuote sisältää myös pantoteenihappoa ja B6-vitamiinia.

Tyrni, puolukka ja viinirypäleensiemenuute täydentävät erittäin ravitsevan vaikutuksen oivallisten antioksidantti- sekä rasvahappokoostumusten avulla. Tyrnin tiedetään mm. edistävän limakalvojen hyvinvointia sekä auttavan ylläpitämään tervettä ihoa sisältäpäin. Puolukka sisältää ihon kollageenin muodostumista tukevaa C-vitamiinia sekä soluja suojaavia antioksidantteja. Viinirypäleensiemenuute on luontainen kasviperäinen antioksidantti ja siemenissä on runsaasti prosyanidiineiksi kutsuttavia flavonoidiyhdisteitä.

Kyseessä on siis erittäin monipuolinen, luonnollinen, puhdas ja kasviperäinen kauneudenhoidon tukituote, jossa ainesosien välinen synergia on parhaimmillaan!

Tästä linkistä pääset suoraan tuotesivulle.

Tuote ovat täyteaineeton ja vegaaninen kuten koko NORDIQ Nutrition -sarja.

 

Pääkuva: Unsplash / Fleur Kaan
Artikkelikuvat: Unsplash / Rana Sawalha, Dagmara Dombrovska, Elina Sazonova