Uni on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Hyvin nukutun yön aikana kehomme palautuu kuluneesta päivästä ja virittäytyy kohti seuraavaa. Mikäli unemme jäävät liian vähäisiksi tai pinnallisiksi, saattaa se näkyä seuraavana päivänä silmänalusten lisäksi myös energiatasossa, stressinsietokyvyssä ja ruokahalussa. Valitsemme kävelylenkin sijaan kotona köllöttelyn ja napostelemme enemmän epäterveellisiä välipaloja. Myös keskittyminen saattaa kärsiä ja työtehtäviin fokusoituminen voi tuntua hankalalta.

On täysin normaalia, että joinain öinä saatamme nukkua huonommin, eikä siitä kannata huolestua. Mikäli uniongelmat kuitenkin alkavat toistumaan viikosta toiseen, on hyvä miettiä, miten unenlaatua voisi parantaa.

Omilla valinnoilla on suuri merkitys unenlaatuun

Mikäli nukahtaminen on toistuvasti hankalaa tai olo ei tunnu heräämisen jälkeen levänneeltä, kannattaa pohtia tekemisiään ennen nukkumaanmenoa. Monesti pienilläkin muutoksilla omissa tavoissa saattaa olla suuri merkitys unenlaadulle.

→ 7 asiaa, jotka voivat vaikuttaa unenlaatuun negatiivisesti.

Jos kotikonstit eivät tunnu auttavan, voi olla hyvä kokeilla unta tukevia ravintolisiä. NORDIQ Nutritionin Night Complex on suunniteltu helpottamaan nukahtamista ja parantamaan unenlaatua keholle ystävällisellä tavalla. Toisin kuin monet muut valmisteet, Night Complex on täysin lisäaineeton ja saa tehonsa suoraan luonnosta. Sen sisältämät kasviperäiset ainesosat helpottavat kehoa ja mieltä rentoutumaan stressaavan päivän päätteeksi.

→ Katso mitä Night Complex sisältää ja opi lisää tuotteesta!

On tärkeää muistaa, että jokainen meistä on yksilö ja siksi onkin tärkeää valita juuri ne itselle toimivimmat konstit parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Viimeinkin hyvä uni! Tilaa NORDIQ Nutrition Night Complex tästä

Pääkuva: Unsplash / Kyle Glenn