Tervetuloa Yrttioppaamme pariin! Esittelemme sinulle säännöllisesti yrttejä, joita NORDIQ Nutrition -tuotteemme sisältävät. Toivomme, että saat uutta tietoa ja inspiraatiota luonnon hyvää tekevästä voimasta!

Taltuta flunssa luonnollisesti

Useimmille välimerelliset oliivit ja oliiviöljy ovat tuttuja ruoka-aineita, mutta tiesitkö, että myös oliivinlehti on erittäin terapeuttinen rohdos?

Oliivinlehden ominaisuuksia ovat:

  • Antibakteerinen. Oliivinlehdellä on lukuisia erilaisia bakteereita, viruksia ja sieniä sekä parasiitteja torjuvia ominaisuuksia. Tutkimusten mukaan se pystyy ehkäisemään jopa 98 % bakteeri- ja virusinfektioista.
  • Infektioita torjuva. Oliivinlehteä käytetään yleensä hiivojen, sienien ja parasiittien häätöön, mutta myös poskiontelotulehduksien, influenssan, herpeksen ja erilaisten ylähengitystieinfektioiden torjumisessa.
  • Verenpainetta alentava. Alustavat tutkimukset osoittavat, että oliivinlehdellä voi olla myös verenpaineelle sekä hyvän LDL-kolesterolin muodostumiselle edullisia vaikutuksia.

Tiesitkö, että fytoravinteet, kuten polyfenolit suojaavat kasvia UV-säteilyltä, saasteilta, viruksilta, bakteereilta ja homeilta, jotka voivat hyökätä kasvin kimppuun ja aiheuttaa vaurioita soluissa ja DNA:ssa. Samaan tapaan fytoravinteet suojaavat ihmisen soluja vapailta happiradikaaleilta ja monilta toksisilta yhdisteiltä, joita syntyy erilaisissa stressitilanteissa.

Runsaasti polyfenoleja ja muita kasvisravinteita sisältävää Välimeren ruokavaliota on tutkittu varsin perusteellisesti ja sen on todettu vähentävän erilaisten sairauksien esiintymistä merkittävästi.

Immune Complex tukee vastustuskykyäsi

Olemme valjastaneet polyfenolirikkaiden kasvien terapeuttisen voiman yhteen kapseliin, jotta sinä saisit nauttia terveenä arjesta ja juhlasta! Immune Complex on kaikkea tätä:

  • Vahva, tuorepakastekuivattu yhdistelmä antiviraalisia ja -bakteerisia rohdoksia.
  • Sisältää päärohdoksena oliivinlehteä 150 mg / kapseli.
  • Tukee immuunipuolustusta ja suoliston mikrobitasapainoa ehkäisten haitallisia bakteereita.
  • Flunssan torjuntaan ja sen aikana toipumisen nopeuttamiseksi.
  • Mukaan matkalle pitämään pöpöt loitolla ja vatsan kunnossa!
  • Lisäksi mukana oreganoa, astragalusta, valkosipulia, mahonianjuurta ja maitaketta!

→ Tutustu Immune Complex -ravintolisään!

Kuva: Unsplash / Nazar Hrabovyi