[ MEISTÄ ]

ENEMMÄN KUIN TAVALLINEN RAVINTOLISÄ

Halusimme luoda ravintolisäsarjan, jossa yhdistyy luonnon ravinteikkaat kasvit sekä viimeisin tieteellinen tutkimus ravintolisistä ja vitamiineista. Tästä ajatuksesta syntyi NORDIQ Nutrition, joka antaa sinulle enemmän, kuin tavallinen ravintolisä.

Tuotevalikoimamme sisältää tuotteita mm. vastustuskyvyn ylläpitoon, muistin ja keskittymisen tukemiseen, ruuansulatuksen tehostamiseen, kehon puhdistukseen sekä liikuntasuorituksen tukemiseen – vegaanisesti ja lisäaineettomasti.

Katso koko tuotevalikoima

ja löydä sinulle sopivimmat ravintolisät.

[ NORDIQ NUTRITION LYHYESTI ]

MIKÄ TEKEE TUOTTEISTA ERITYISIÄ?

Luonnollinen

Tuotteiden rohdoskasvit on kasvatettu luonnonmukaisin menetelmin puhtaassa maaperässä.

Tuorepakastekuivattu

Tuorepakastekuivauksen avulla kasvin herkkä kemiallinen koostumus ja ravintoarvot säilyvät lähes tuoretta kasvia vastaavana.

Hormeettinen

Käytämme tuotteissamme monipuolisesti kasveja ja yrttejä hormeettisen vaikutuksen luomiseksi.

Synergistinen

Huolella valittujen raaka-aineiden yhteisvaikutus kehossa on tasapainottava ja synerginen.

Vegaaninen

Kaikki NORDIQ Nutrition -tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.

Lisäaineeton

NORDIQ Nutrition -tuotteet eivät sisällä lainkaan lisä- tai täyteaineita.

LISÄAINEETON, VEGAANINEN, EKOLOGINEN

Voit luottaa siihen, että meillä NORDIQ Nutritionilla kaikki ravintolisät ja urheiluravinteet ovat aina 100 % lisä- ja täyteaineettomia. Sen ansiosta kapseleissamme on enemmän tilaa vaikuttaville aineille. Kaikki tuotteemme ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

Tuotteiden rohdoskasvit on kasvatettu luonnonmukaisin menetelmin puhtaassa maaperässä. Käytämme myös helposti kierrätettäviä tuotepakkauksia, jotka voit myös halutessasi uusiokäyttää.

Lisäaineeton

Sokeriton

Gluteeniton

Maidoton

Soijaton

Hiivaton

HORMEESI AKTIVOI KEHON OMIA PUOLUSTUSJÄRJESTELMIÄ

Käytämme tuotteissamme monipuolisesti kasveja ja yrttejä hormeettisen vaikutuksen luomiseksi. Hormeesilla tarkoitetaan sitä, että ulkoisilla ärsykkeillä eli stressitekijöillä voi pieninä annoksina olla terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Hyvänä esimerkkinä hormeesista on myös saunan jälkeinen vilvoittelu pakkasessa tai avannossa pulahtaminen.

Lue lisää hormeesista!

TUOREPAKASTEKUIVAUS TAKAA RAVINTORIKKAAT AINESOSAT

Hyödynnämme tuotteidemme valmistuksessa tuorepakastekuivausta, jonka avulla kasvin herkkä kemiallinen koostumus ja ravintoarvot säilyvät lähes alkuperäistä, tuoretta kasvia vastaavana.

Lue lisää tuorepakastekuivauksesta

RAVINTOLISÄT TÄYNNÄ LUONNON IKIAIKAISTA VOIMAA

Tiesitkö, että joidenkin tuotteissamme käytettyjen kasvien ja rohdosten käyttöhistoriaa on todennettu jopa tuhansien vuosien ajalta? Tutkijat ovatkin pyrkineet selvittämään rohdosten monimutkaisia vaikutusmekanismeja jo vuosikymmenten ajan. Meidän intohimonamme on yhdistää kasvilääkintäperinne uusimpien tutkimusten antiin.

Lue lisää käyttämistämme yrteistä ja kasveista!

Tarinamme

Mielestämme markkinoilla ei ollut käyttäjiensä arvoista, lisäaineetonta ja ennen kaikkea toimivaa ja luonnollista ravintolisäsarjaa. Sellaista, joka perustuisi aidosti siihen, mitä luonto meille on iät ja ajat tarjonnut ja joka olisi yhdistetty viimeisimpään tieteelliseen tietoon ravintolisistä ja vitamiineista. Siksi loimme vuonna 2017 NORDIQ Nutritionin, joka yhdistää nämä kaksi puolta.

Lue lisää tiimistämme