Näin käytämme yrttejä

Näin käytämme yrttejä

Jos olet vilkaissut tuotteidemme sisältöjä, olet jo huomannut, että ne sisältävät runsaasti erilaisia kasveja, yrttejä ja marjoja. Näitä runsaita luonnonantimia on valittu ravintolisiimme

  • tehostamaan vaikuttavien aineiden, kuten vitamiinien ja hivenaineiden, toimivuutta ja imeytymistä
  • tarjoamaan kehollesi hormeettisen vaikutuksen, joka aktivoi kehosi omia puhdistus-, puolustus ja uudelleenrakennustoimintoja
  • rikastamaan ravintolisästä saamiesi ravinteiden määrää runsaiden kasviravinteiden muodossa
  • tukemaan kehosi luontaista tasapainoa ja hyvinvointia.

Mitä kasveja ja yrttejä käytämme?

Käytämme tuotteissamme yhteensä noin viittäkymmentä erilaista kasvia, yrttiä, hedelmää tai marjaa. Jokaisessa tuotteessa on uniikki, yksilöllisesti ja huolellisesti suunniteltu synerginen kasviyhdistelmä, jota kutsumme NORDIQ hormeettiseksi sekoitukseksi. Tämä hormeettinen sekoitus voi sisältää pohjoisenkin luonnosta tuttuja marjoja, kuten puolukkaa ja mustikkaa. Käytämme lisäksi terapeuttista pakurikääpää, runsaasti lehtivihreää sisältävää lehtikaalia sekä nokkosta. Mukana sekoituksissa löytyy lisäksi adaptogeenisia kasveja, kuten macajuurta ja ruusujuurta.

Monet pohjoisen kasvit joutuvat selviytymään rankoissa oloissa vuodenaikoihin liittyvien ilmastonvaihteluiden sekä valon määrän vaihteluiden takia. Kasvit joutuvat tuottamaan runsaasti erilaisia ihmiselle terapeuttisia kasvikemikaaleja selviytyäkseen. Olemme valjastaneet tämän luonnon voiman osaksi NORDIQ Nutrition -tuotesarjan ravintolisiä.

Kuinka yrtit on valittu tuotteisiimme?

Kasvit, jotka olemme valinneet kuhunkin tuotteeseen, on valittu huolella käyttötarkoituksen mukaisesti. Esimerkkejä tuotteiden kasviyhdistelmistä ovat:

  • B-Complexin ruusunjuuri, venäjänjuuri ja sitruunamelissa auttavat kehoa ja mieltä jaksamaan paremmin.
  • Detox Complex sisältää kehon ja maksan puhdistumista tukevia kasveja, kuten kurkumaa ja voikukkaa.
  • Post-Workout Protein Powder sisältää macajuurta ja kurkumajuurta, jotka auttavat palauttamaan kehon tasapainon urheilun jälkeen.

Vaikka moni tuotteemme sisältää sekä vaikuttavia aineita että kasveja, osa ravintolisistämme on formuloitu sisältämään pelkkiä kasviksia ja yrttejä. Tällaisia ovat mm. Immune Complex kehon immunivasteen aktivointiin sekä Endurance Powder kestävyyden ja jaksamisen lisäämiseen.

Tutustu tuotevalikoimaamme