Yes Girl -blogin kirjoittajat Petra ja Kriselda loihtivat kaksi erilaista smoothieta aamuisten joogahetkien kaveriksi. Nauti ennen joogaa raikas ja hedelmäinen Pre-Workout -smoothie! Saat siitä energiaa, mutta se ei kuitenkaan ole liian raskas aamupala ennen treeniä. Joogan jälkeen voit puolestaan herkutella virkistävällä Post-Workout -smoothiella, joka auttaa sinua palautumaan treenistä ja antaa energiaa myös loppupäiväksi.

Parasta näissä smoothieissa on, että voit itse lisätä joukkoon juuri sen määrän hedelmiä kuin itse haluat!

Yes Girl: Smoothiet joogahetkeen

Ainesosat Pre-Workout -smoothieen:

Laita tehosekoittimeen haluamasi määrä mangoa, ananasta ja passionhedelmää. Lisää sekaan 1-3 tl NORDIQ Nutrition Pre-Workout -jauhetta. Kaada joukkoon vielä appelsiinimehua. Voit itse määritellä kuinka paksua smoothiesta tulee vaihtelemalla mehun määrää. Kun kaikki ainesosat ovat tehosekoittimessa, sekoita niin kauan, kunnes tuloksena on tasainen seos. Nauti kylmänä!

Ainesosat Post-Workout -smoothieen:

Laita tehosekoittimeen haluamasi määrä mangoa, kurkkua, avokadoa ja pinaattia. Lisää sekaan 1-3 tl NORDIQ Nutrition Post-Workout -jauhetta. Kaada joukkoon vielä omenamehua. Voit itse määritellä kuinka paksua smoothiesta tulee vaihtelemalla mehun määrää. Kun kaikki ainesosat ovat tehosekoittimessa, sekoita niin kauan, kunnes tuloksena on tasainen seos. Nauti kylmänä!