[ NORDIQ NUTRITION -TIIMI ]

NORDIQ Nutrition -tiimimme koostuu ravitsemus- ja ravintolisäalan ammattilaisista. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja tietämystämme kasvilääkinnästä sekä viimeisimmästä tutkimustiedosta ravintolisien suhteen.

Mistä tuotesarjamme suunnittelu sai alkunsa?

Huomasimme, että kuluttajilla ei ollut saatavilla korkealaatuista, luonnollista ja ennen kaikkea toimivaa ravintolisäsarjaa. Sellaista, jossa yhdistyy se, mitä luonto meille on iät ja ajat tarjonnut sekä tieteellinen tutkimustieto ravintolisistä ja vitamiineista. Siksi loimme vuonna 2017 NORDIQ Nutritionin, joka yhdistää nämä kaksi puolta.

Monet tutkijat ovat alkaneet kiinnittää huomiota kehoa aktivoivaan hormeesi-mekanismiin, joka löydettiin jo 1500-luvulla, mutta jota on alettu tutkimaan tarkemmin vasta viime aikoina. Syvennyttyämme aiheeseen perinpohjaisesti ja perehdyttyämme lukemattomaan määrään erilaisia tutkimuksia hormeesista, päätimme valjastaa sen jokaisen tuotteen ainutlaatuiseen rohdosyhdistelmään.

Lue lisää hormeesista

TUOTESUUNNITTELIJAMME

Alex on tuonut valtavasti osaamista ja asiantuntemusta NORDIQ Nutrition tiimillemme yli 20 vuoden teknisen johtajan kokemuksellaan maailman johtavista ravintolisäalan yrityksistä. Uransa alkuvaiheessa hän työskenteli ammattikokkina Lontoossa – näinä aikoina syttyi myös hänen intohimonsa kasvisruokailua ravitsemusta ja terveyttä kohtaan. Alex opiskeli ravitsemusta Institute for Optimal Nutrition -nimisessä oppilaitoksessa ja suoritti myöhemmin myös maisterin opinnot Surreyn yliopistossa ravitsemuksellisesta lääketieteestä (Nutritional Medicine). Lisäksi hän on opiskellut Westminsterin yliopistossa rohdoslääkintää.

Alex keskittyi akateemisissa tutkimuksissaan kasvikemiaan ja erityisesti solujen mitokondrioiden toimintaan sekä ravinteiden ja rohdosten vaikutuksiin. Näiden tutkimusten löydöksiä hän hyödynsi myös tutkiessaan ravinnon vaikutuksia urheilusuorituksen optimointiin. Myöhemmin hormeesi on tullut osaksi Alexin tutkimusaluetta, ja se toimii nyt myös hänen perusperiaatteenaan ravintolisien tuotesuunnittelussa.

Saimme Alexin yhtenä Euroopan johtavana ravitsemus- ja rohdoslääkinnän ammattilaisena mukaan suunnittelemaan seuraavan sukupolven ainutlaatuisia ravintolisiä kanssamme. Ravintolisiämme yhdistääkin tuttujen pohjoismaisten kasvien ja rohdosten hyödyntäminen kautta linjan. Menestyksekkään yhteistyömme tuloksena Alex toimii nyt NORDIQ Nutritionin teknisenä johtajana. Hänen suunnittelunsa ydin näkyy myös meidän tuotekehityksessämme; korkealaatuisissa, synergisissä, moniulotteisissa ja hormeettisissa ravintolisissä.

"Kehittäessäni laadukkaita ravintolisiämme yritän aina rikkoa mahdollisuuksien rajoja yhdistämällä luonnon monimuotoisuuden edistykselliseen ravitsemustieteeseen."

Alex Kirchin MSc