Käyttöehdot
Tilatessasi NORDIQ Nutrition-verkkokaupasta hyväksyt voimassa olevat ehdot.

NORDIQ Nutrition -verkkokaupan toimitusehdot
Verkkokaupan tuotteita myy NORDIQ Nutrition, joka on Nordic Premium Finland Oy:n (y-tunnus 2690261-9) aputoiminimi. Myymme tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen ja muihin EU-maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät 14 % arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tilatessaan verkkokaupastamme sitoudut kulloisenkin tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. NORDIQ Nutrition pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilausvahvistus
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Kun tilaus on lähetetty meiltä, lähetämme uuden sähköpostiviestin, joka sisältää lähetystunnuksen seurantaa varten.

Maksutavat
Tuotteet ja mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme Paytrail -maksupalvelua varmistaaksemme maksujen turvaamisen. Tarjoamme seuraavat maksutavat:

  • Verkkomaksu
  • Luottokorttimaksu (Visa, Mastercard ja American Express)
  • MobilePay
  • Apple Pay
  • Lasku/osamaksu (Walley)

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lue lisää maksamisesta.

Paytrail Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Asiakaspalvelu 24h vuorokaudessa 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
www.paytrail.com

Toimitustavat ja toimittaminen
Toimitamme tilauksia Postin kautta jokaisena arkipäivänä. Tilaukset ovat normaalisti perillä 1-2 arkipäivässä.

Toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut ovat 4,90 euroa noutotilauksille ja 8,90 euroa kotitoimituksille. Yli 49 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi noutopakettina ja yli 89 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi kotiin.

Vaihto-, palautus- ja peruutusehdot
Sinulla on 90 päivän palautus- ja peruutusoikeus. Voit perua koko tilauksesi tai vaihtoehtoisesti palauttaa vain osan tilaamistasi tuotteista. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä. Ota yhteyttä meihin palautusohjeita varten.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi myyjälle.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä viipymättä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiölle.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti emmekä luovuta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.