Forest Blend

34,90 

Päivittäinen annos metsää

Sisu on suomalainen termi sitkeydelle, rohkeudelle, sisäiselle voimalle ja periksiantamattomuudelle. Forest Blend on saanut inspiraationsa näistä ominaisuuksista ja se on suunniteltu tukemaan kehon tärkeitä prosesseja ravitsevalla yhdistelmällä alkuperäisiä Fennoskandian alueella kasvavien metsien kasveja. Shilajit ja sen sisältämä fulvohappo täydentää koostumuksen ja tarjoaa samalla laajan kirjon mineraaleja. Metsänantimien sisältämät fytoravinteet tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.


Tuotetunnus (SKU) R3084 Osasto Avainsanat , , ,

Koko

60 kasviskapselia

Kohokohdat

Vegaaninen ja täyteaineeton


Jaa

”Voimaa luonnosta kehollesi. Tutkimukset osoittavat, että altistuksemme metsäympäristölle vahvistaa immuunijärjestelmäämme, tasapainottaa verenpainetta, lisää energiaa ja parantaa mielialaamme. Tämä ravinnetiivis ja elvyttävä ravintolisä vahvistaa soluja synergistisen ja metsäisen kasviyhdistelmän sekä mineraalien voimin ja tukee meistä kaikista löytyvää ”sisua”.

Mihin Forest Blend -tuotetta voi käyttää?

 • Vastustuskyky – metsänantimien sisältämät fytoravinteet tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
 • Elinvoima – fyysisen vahvistumisen, hengitysteiden, verensokeritasapainon, virtsateiden ja kognitiivisten toimintojen tukemiseen.
 • Terve ikääntyminen – Shilajit on osa Nepalin sherpojen ruokavaliota. Tämä vuoristossa elävä kansa tunnetaan vahvuudestaan sekä pitkäikäisyydestään, ja shilajitin käyttö voi olla yksi selittävä tekijä tälle ilmiölle.
 • Stressin tukeminen – ravintolisä voi tukea hermostoa adaptogeenisten, elinvoimaa antavien fytoravinteiden ja monipuolisen mineraalikirjonsa ansiosta.

Mikä tekee Forest Blend -tuotteesta erityisen?

 • Ravitsevat kuusenkerkät sisältävät runsaasti C-vitamiineja ja mineraaleja.
 • Shilajit tukee rasvojen sekä sokerien aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän tasapainoista toimintaa. Sillä on myös kognitiota ja psykologisia toimintoja tasapainottavia vaikutuksia. Shilajit sisältää luontaisesti paljon fulvohappoa.
 • Puolukka ja männynkuoriuute sisältävät runsaasti polyfenoleita, jotka auttavat suojaamaan soluja haastavissa olosuhteissa.
 • Ruusujuuri tunnetaan sen stressiä tasapainottavasta vaikutuksestaan. Samalla se tukee henkistä suorituskykyä ja auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta.
 • Voikukka ylläpitää elimistön puhdistumista stimuloimalla diureesiä. Sillä on myös prebioottisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyksi ruuansulatuskanavan terveydelle.
 • Sinkki antaa lisätukea vastustuskyvylle ja antioksidanttisuojaukselle.

Tärkeimmät rohdokset Forest Blend -tuotteessa

Kuusenkerkkä

Picea spp.

Kuusen versot, eli kuusenkerkät ovat metsäkuusen vaaleanvihreitä versoja, eli vuosikasvaimia. Kerkät sisältävät poikkeuksellisen runsaasti C-vitamiinia ja mineraaleja. Ne sisältävät myös runsaasti flavonoideja.

 

 

Rannikkomännyn kaarna

Pinus massoniana

Rannikkomännyn kaarna on voimakas antioksidantti. Se sisältää runsaasti polyfenolipitoisia aineita kuten proantosyaaneja, katekiineja ja fenolihappoja. Havupuilla on pitkä historia terveyttä edistävinä kasveina.

Puolukka

Vaccinium vitis-idaea

Puolukka on yksi suosituimmista pohjoismaisista metsämarjoista, joita käytetään paljon suomalaisessa keittiössä. Puolukka sisältää runsaasti soluja suojaavia kasviravintoaineita sekä E- ja C-vitamiineja.

NORDIQ Nutrition® -tuotesarjan kulmakivet

 • Vegaaninen ja täyteaineeton
 • Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria
 • Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa tai suolaa
 • BPA-vapaa, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kierrätyslasipakkaus
 • Avattava kapseli jonka sisällön voi sekoittaa kylmään juomaan tai ruokaan

Sisältö

1 kasviskapseli sisältää:

NORDIQ Hormeettinen sekoitus425 mg
Sisältää: 
Kuusenkerkkä (Picea spp.) 200 mg
Puolukka100 mg
Ruusujuuri65 mg
Nokkonen25 mg
Voikukan lehti 25 mg
Männynkaarnauute (95 % OPC)10 mg
Shilajit-uute (50 % fulvohappoa)150 mg
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Sinkki (pikolinaatti)5 mg50*

*päivittäisestä saantisuosituksesta %

Täyteaineeton ja vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, soijaa, hiivaa, suolaa, sokeria, täyte-, maku- tai väriaineita. Suosimme luomulaatuisia ja pakastekuivattuja kasveja aina kun saatavilla.

Annostusohjeet: 1–3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Produktinnehåll

Sisu är den finska termen för uthållighet, mod, inre styrka och uthållighet. Forest Blend är inspirerad av dessa egenskaper och är utformad för att stödja viktiga processer i kroppen med en näringsrik kombination av inhemska skogsväxter från Fennoskandiska regionen. Shilajit och fulvosyra kompletterar sammansättningen och ger ett brett spektrum av mineraler. Fytonäringsämnena i skogsväxterna stöder hela kroppens välbefinnande mångsidigt.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

NORDIQ Hormetisk blandning425 mg
Innehåller:
Granskott (Picea spp.)200 mg
Lingon100 mg 
Rosenrot65 mg 
Nässelblad25 mg 
Maskrosblad25 mg 
Strandtallbarkextrakt (95 % OPC) 10 mg 
Shilajitextrakt (50 % fulvosyra)150 mg 
Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa) 
Zink (pikolinat)5 mg 50*

*av referensvärdet för det dagliga intaget %

Fyllnadsmedelsfri och vegansk. Denna produkt är fri från gluten, vete, mjölkprodukter, soja, jäst, salt, socker, fyllnadsmedel, smak- och färgämnen. Vi använder ekologiska och frystorkade växter alltid då tillgängligt.

Dosering: 1-3 kapslar per dag i samband med måltid.
Överskrid ej doseringsanvisningarna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida.

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Liity NORDIQ-heimoon ja kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uutuuksista. Saat myös henkilökohtaisen 20 % alekoodin sähköpostiisi.

Kiitos! Olet nyt osa NORDIQ-heimoa ja saat pian alekoodin sähköpostiisi.