Forest Blend

34,90 

Päivittäinen annos metsää

Sisu on suomalainen termi sitkeydelle, rohkeudelle, sisäiselle voimalle ja periksiantamattomuudelle. Forest Blend on saanut inspiraationsa näistä ominaisuuksista ja se on suunniteltu tukemaan kehon tärkeitä prosesseja ravitsevalla yhdistelmällä alkuperäisiä Fennoskandian alueella kasvavien metsien kasveja. Shilajit ja sen sisältämä fulvohappo täydentää koostumuksen ja tarjoaa samalla laajan kirjon mineraaleja. Metsänantimien sisältämät fytoravinteet tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.


Tuotetunnus (SKU) R3084 Osasto Avainsanat , , ,

Koko

60 kasviskapselia

Kohokohdat

Lisä- ja täyteaineeton, vegaaninen


Jaa

Voimaa luonnosta kehollesi. Tutkimukset osoittavat, että altistuksemme metsäympäristölle vahvistaa immuunijärjestelmäämme, alentaa verenpainetta, lisää energiaa ja parantaa mielialaamme. Tämä ravinnetiivis ja elvyttävä ravintolisä vahvistaa soluja synergistisen ja metsäisen kasviyhdistelmän sekä mineraalien voimin ja tukee meistä kaikista löytyvää ”sisua”.”

NORDIQ-Nutrition-Forest-Blend

Mihin Forest Blend -tuotetta voi käyttää?

 • Vastustuskyky – metsänantimien sisältämät fytoravinteet tukevat monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
 • Elinvoima – fyysisen vahvistumisen, hengitysteiden, anti-agingin, verensokeritasapainon, virtsateiden ja kognitiivisten toimintojen tukemiseen.
 • Terve ikääntyminen – Shilajit on osa Nepalin sherpojen ruokavaliota. Tämä vuoristossa elävä kansa tunnetaan vahvuudestaan sekä pitkäikäisyydestään, ja shilajitin käyttö voi olla yksi selittävä tekijä tälle ilmiölle. 
 • Stressin tukeminen – ravintolisä voi tukea hermostoa adaptogeenien, elinvoimaa antavien fytoravinteiden ja monipuolisen mineraalikirjonsa ansiosta.

Mikä tekee Forest Blend -tuotteesta erityisen?

 • Ravitsevat kuusenkerkät sisältävät poikkeuksellisen runsaasti C-vitamiineja, mineraaleja, sekundäärisiä metaboliitteja, tanniineja, stilbeenejä sekä terpenoideja, joiden tiedetään tukevan sekä hengitysteiden että ruuansulatuskanavan terveyttä. 
 • Shilajit sisältää luontaisesti paljon fulvohappoa, joka on tulehdusta estävä ja antioksidanttinen yhdiste. Shilajit tukee rasvojen sekä sokerien aineenvaihduntaa sekä myös immuunijärjestelmän tasapainoista toimintaa.
 • Puolukka ja männynkuoriuute sisältävät runsaasti polyfenoleita tarjoten soluille tukea kestävyyteen sekä mitokondrioiden toimintaan. 
 • Ruusujuuri tunnetaan sen stressiä tasapainottavasta vaikutuksestaan ja samalla se tukee henkistä suorituskykyä ja auttaa ehkäisemään väsymystä ja uupumusta.
 • Voikukka ylläpitää elimistön puhdistumista stimuloimalla diureesiä, sekä voikukanjuurella on prebioottisia ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä ruoansulatuskanavan häiriöiden hoidossa.
 • Sinkki antaa lisätukea vastustuskyvylle ja antioksidanttisuojaukselle.

Tärkeimmät rohdokset Forest Blend -tuotteessa

Kuusenkerkkä

Picea spp.

Kuusen versot, eli kuusenkerkät ovat metsäkuusen vaaleanvihreitä versoja, eli vuosikasvaimia. Kerkät sisältävät poikkeuksellisen runsaasti C-vitamiinia ja mineraaleja, sekä nämä ravitsevat kerkät sisältävät myös runsaasti flavonoideja (kemferolia, kversetiiniä, isorhamnetiinia ja myrisetiinia), kondensoituja tanniineja, stilbeeneja ja terpenoideja.

 

 

Rannikkomännyn kaarna

Pinus massoniana

Rannikkomännyn kaarna on voimakas antioksidantti. Se sisältää runsaasti polyfenolipitoisia aineita kuten proantosyaaneja, katekiineja ja fenolihappoja. Havupuilla on pitkä historia terveyttä edistävinä kasveina.

Puolukka

Vaccinium vitis-idaea

Puolukka on yksi suosituimmista pohjoismaisista metsämarjoista, joita käytetään paljon suomalaisessa keittiössä. Puolukka sisältää runsaasti soluja suojaavia kasviravintoaineita sekä E- ja C-vitamiineja.

NORDIQ Nutrition® -tuotesarjan kulmakivet

 • Vegaaninen
 • 100 % lisä- ja täyteaineeton
 • Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria
 • Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, suolaa tai hiivaa
 • Tuotesuunnittelu perustuu hormeesiin. Lue lisää hormeesista
 • Lataa e-kirja hormeesista. E-kirja on johdatus hormeesi-termin ymmärtämiseen ja siihen, millä tavalla se
  liittyy meidän jokapäiväiseen elämäämme, ja kuinka voimme sitä hyödyntää oman terveytemme parantamiseksi.
 • BPA-vapaa, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kierrätyslasipakkaus
 • Avattava kapseli jonka sisältö voi sekoittaa kylmään juomaan tai ruokaan

Sisältö

1 kasviskapseli sisältää:

NORDIQ Hormeettinen sekoitus 425 mg
Sisältää:  
Kuusenkerkkä (Picea spp.)  200 mg
Puolukka 100 mg
Ruusujuuri 65 mg
Nokkonen 25 mg
Voikukan lehti  25 mg
Männynkaarnauute (95 % OPC) 10 mg
Shilajit-uute (50 % fulvohappoa) 150 mg
Kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Sinkki (pikolinaatti) 5 mg 50*

*päivittäisestä saantisuosituksesta %

Lisäaineeton ja vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, soijaa, hiivaa, sokeria, lisä-, maku- tai väriaineita.

Annostusohjeet: 1–3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Produktinnehåll

Vetenskapligt erkänd, näringsmässig hormesis är en adaptiv process där intaget av specifika fytonäringsämnen har visat sig stödja cellulär hälsa och motståndskraft. I likhet med till exempel HIIT-träning, bastu- och isbad fungerar denna 100 % botaniska formulering som hormetisk stimulans, som utnyttjar fytonäringsämnenas komplexitet för att främja hälsa och vitalitet inifrån och ut.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

NORDIQ Hormetisk blandning 425 mg
Innehåller:
Granskott (Picea spp.) 200 mg
Lingon 100 mg  
Rosenrot 65 mg  
Nässelblad 25 mg  
Maskrosblad 25 mg  
Strandtallbarkextrakt (95 % OPC) 10 mg  
Shilajitextrakt (50 % fulvosyra) 150 mg  
Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)  
Zink (picolinat) 5 mg  50*

*av referensvärdet för det dagliga intaget %

Tillsatsfri och vegansk. Denna produkt är fri från gluten, vete, mjölkprodukter, soja, jäst, socker, salt, tillsats-, smak- och färgämnen.

Dosering: 1-3 kapslar per dag i samband med måltid.
Överskrid ej doseringsanvisningarna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Rekommenderas inte för gravida. Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn.

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Liity NORDIQ-heimoon ja kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uutuuksista. Saat myös henkilökohtaisen 20 % alekoodin sähköpostiisi.

Kiitos! Olet nyt osa NORDIQ-heimoa ja saat pian alekoodin sähköpostiisi.