Morning Complex

29,90 

Energisoiva, adaptogeeninen koostumus, joka herättää uuteen päivään

Tämä aamulla otettavaksi tarkoitettu nootrooppinen tuote sisältää Yerba matea, joka nostattaa energiatasoa hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Venäjänjuuri (Siperian ginseng) tukee henkistä ja fyysistä palautumista ja immuniteettia. B-vitamiinit ja ainutlaatuisessa PureWay-C®-muodossa oleva C-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Tuotetunnus (SKU) R1059 Osasto Avainsanat , , , , ,

Koko

60 kasviskapselia

Kohokohdat

Vegaaninen ja täyteaineeton


Jaa

“Morning Complex tarjoaa mahtavaa synergiaa, jotta voit aloittaa päivän energisesti. Yhdistämällä hellävaraisesti piristävän kofeiinin, luonnon parhaiden adaptogeenien ja energisoivien mikroravinteiden kohottavat vaikutukset, tämä sekoitus auttaa sinua selviytymään tulevan päivän haasteista.”

Mihin Morning Complex -tuotetta voi käyttää?

 • Piristämään aamulla
 • Lisäämään pitkäkestoista energiaa päivään
 • Vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Tukemaan urheilusuoritusta
 • Aivoille ja kognitiolle.

 Mikä tekee Morning Complex -tuotteesta erityisen?

 • Yerba mate lisää energisyyttä ja valppautta. Kahviin verrattuna yerba maten kofeiinin vaikutus on lempeämpi ja pitkäkestoisempi.
 • Venäjänjuuri tarjoaa adaptogeenistä tukea aktiiviseen elämäntyyliin. Se tukee terveellistä energia-aineenvaihduntaa ja stressin vähentämistä samalla kun se vähentää väsymystä.
 • Raakakaakao sisältää muun muassa tryptofaania ja kofeiinia.
 • Niasiini ja pantoteenihappo edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • Niasiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaalia psykologista toimintaa (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • Pantoteenihappo edistää normaalia henkistä suorituskykyä ja niasiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).
 • C-vitamiini edistää väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä, normaaleja psykologisia toimintoja ja normaalia energia-aineenvaihduntaa (EFSA:n hyväksymät terveysväitteet).

Tärkeimmät rohdokset Morning Complex -tuotteessa

Yerba mate

Ilex paraguarensis

Yerba matea on perinteisesti käytetty infuusion valmistukseen, ja se Etelä- Amerikan kulutetuin ja kuuluisin juoma. Polyfenolipitoisena vaihtoehtona kahville yerba mate stimuloi hermostoa hellästi ja tuo vastustuskykyä sekä henkisellä että fyysisellä tasolla.

Venäjänjuuri

Eleutherococcus senticosus

Venäjänjuuri sisältää runsaasti aktiivista elämää tukevia adaptogeeneja. Sen on huomattu lievittävän stressiä ja väsymystä. Venäjänjuuri on puuvartinen pensas, jota on perinteisesti käytetty lisäämään kestävyyttä ja elinvoimaa, ja se tukee myös immuniteettia.

Raakakaakao

Theobroma cacao

Raakakaakao sisältää luonnostaan runsaasti polyfenoleja, vitamiineja ja kivennäisaineita, mukaan lukien magnesiumia. Kaakao sisältää myös erilaisia aminohappoja, kuten tryptofaania, fenyylietyyliamiinia, tyrosiinia, tryptamiinia ja tyramiinia.

NORDIQ Nutrition® -tuotesarjan kulmakivet

 • Vegaaninen ja täyteaineeton
 • Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria
 • Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa tai suolaa
 • BPA-vapaa, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kierrätyslasipakkaus
 • Avattava kasviskapseli jonka sisältö voi sekoittaa kylmään juomaan tai ruokaan

Sisältö

1 kasviskapseli sisältää:

NORDIQ Hormeettinen sekoitus645 mg
Sisältää: 
Yerba mate -uute (8 % kofeiinia)300 mg
Venäjänjuuri150 mg
Pakurikääpä100 mg
Raakakaakao75 mg
Puolukka20 mg
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
C-vitamiini (PureWay-C®, l-askorbiinihappo)44 mg50*
B3-vitamiini (nikotiiniamidi)8 mg50*
Pantoteenihappo (kalsium-D-pantotenaatti)3 mg50*

*päivittäisestä saantisuosituksesta %

Täyteaineeton ja vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, soijaa, hiivaa, suolaa, sokeria, täyte-, maku- tai väriaineita. Suosimme luomulaatuisia ja pakastekuivattuja kasveja aina kun saatavilla.

Annostusohjeet: 1-3 kapselia aamuisin.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

Produktinnehåll

Denna energigivande, adaptogenrika formulering som också innehåller humörreglerande vitaminer, är menad som en avancerad ”morgonbooster”. Yerba mate, känd för att förbättra vakenhet, verkar synergistiskt med produktens andra örter för att ge energi. C-vitamin, B3-vitamin och pantotensyra stöder normal energiomsättning och bidrar till att minska trötthet och utmattning**.

**Av EFSA godkända hälsopåståenden.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

NORDIQ Hormetisk blandning645 mg
Innehåller: 
Yerba mate -extrakt (8 % koffein)300 mg
Sibirisk ginseng150 mg
Chaga100 mg
Råkakao75 mg
Lingon20 mg
Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)
C-vitamin (PureWay-C®, l-askorbinsyra)44 mg50*
B3-vitamin (nikotinamid)8 mg50*
Pantotensyra (kalciumpantotenat)3 mg50*

*av referensvärdet för det dagliga intaget %

Fyllnadsmedelsfri och vegansk. Denna produkt är fri från gluten, vete, mjölkprodukter, soja, jäst, salt, socker, fyllnadsmedel, smak- och färgämnen. Vi använder ekologiska och frystorkade växter alltid då tillgängligt.

Dosering: 1-3 kapslar på morgonen.
Överskrid ej doseringsanvisningarna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn. Rekommenderas inte för gravida.

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Liity NORDIQ-heimoon ja kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uutuuksista. Saat myös henkilökohtaisen 20 % alekoodin sähköpostiisi.

Kiitos! Olet nyt osa NORDIQ-heimoa ja saat pian alekoodin sähköpostiisi.