Vitamin C 500 mg

22,90 

Puolukalla tehostettu, tehokas liposomaalinen C-vitamiini

Vitamin C 500 mg on edistyksellinen ja tehokkaasti imeytyvä ravintolisä. Se sisältää tutkittua PureWay-C®:tä, joka koostuu C-vitamiinin lisäksi bioflavonoideista sekä rasvahapoista. Tämä koostumus on tehokkaasti imeytyvä ja vaikuttaa pitkään. Pohjolan metsistä tuttu terveysmarja puolukka täydentää koostumuksen.


Tuotetunnus (SKU) R3046 Osasto Avainsanat , , ,

Koko

60 kasviskapselia

Kohokohdat

Lisä- ja täyteaineeton, vegaaninen


Jaa

“Pääkriteerinämme C-vitamiinituotteen tuotekehityksessä oli löytää mahdollisimman puhdas ja laadukas raaka-aine, joka on mahdollisimman tehokkaasti elimistön hyödynnettävissä. Liposomaalinen PureWay-C® vastasi tavoitettamme; sen rakenne ja ominaisuudet vastaavat NORDIQ Nutrition -filosofian tieteeseen perustuvista raaka-aineista ja synergiasta. PureWay-C®:n vakuuttavat tutkimusnäytöt takaavat C-vitamiinin korkean laadun tässä uuden sukupolven tuotteessa.”

Mihin Vitamin C 500 mg -ravintolisää voi käyttää?

 • Immuniteettia tukemaan
 • Vahvana antioksidanttina
 • Auttamaan vähentämään stressiä ja väsymystä
 • Suojaamaan soluja ja tukemaan detoksifikaatiota
 • Iholle ja limakalvoille, kollageenin tuotantoa tukemaan
 • Luustojen ja hampaiden terveyden tukena

Mikä tekee Vitamin C 500 mg -valmisteesta erityisen?

 • Tukee optimaalisesti solutoimintoja: suojaa ja ylläpitää normaalia kollageenin muodostusta rustoissa ja verisuonissa vahvan ja bioaktiivisen PureWay-C®:n voimin nopeasti ja pitkäkestoisesti.
 • Hellävarainen koostumus, sopii herkkävatsaisille.
 • Liposomaalinen PureWay-C® on kliinisissä tutkimuksissa todistettu imeytyvän nopeammin ja vaikuttavan pidempään kuin muiden C-vitamiinien muotojen.
 • Sitrusbioflavonoidit suojaavat herkkää C-vitamiinia hapettumiselta ja tukevat sen imeytymistä. Luonnolliset rasvahapot edistävät C-vitamiinin hyväksikäyttöä elimistössä.
 • Puolukka on polyfenolirikas marja, joka tukee C-vitamiinin vaikutuksia kehossa.
 • C-vitamiinilla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutuksia: se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja suojaa soluja hapettumisstressiltä, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, normaalia hermoston toimintaa ja psykologisia toimintoja sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten sekä osallistuu raudan ja E-vitamiinien imeytymisprosessiin elimistössä.

Kliiniset kokeet osoittavat PureWay-C®:n edut muihin C-vitamiinimuotoihin, kuten askorbiinihappoon, kalsiumaskorbaattiin ja kalsiumaskorbaattiin/treonaattiin (Ester-C®) verrattuna.

Tämä innovatiivinen C-vitamiinin muoto imeytyy huomattavasti nopeammin. Lipidimetaboliittien sisällyttäminen PureWay-C®:iin saa sen nopeasti siirtymään maha-suolikanavasta verenkiertoon, jossa aktiivinen C-vitamiini kulkeutuu tehokkaasti soluihin.

NORDIQ Nutrition® -tuotesarjan kulmakivet

 • Vegaaninen ja täyteaineeton
 • Ei sisällä makeutusaineita eikä sokeria
 • Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa tai suolaa
 • BPA-vapaa, ympäristöystävällinen ja kestävän kehityksen mukainen kierrätyslasipakkaus
 • Avattava kasviskapseli jonka sisällön voi sekoittaa kylmään juomaan tai ruokaan

PureWay-C®-tavaramerkin ja PureWay-C®-logon omistaa One Innovation Labs, LLC USA:ssa ja/tai muissa maissa.

Sisältö

1 kasviskapseli sisältää:

PureWay-C®555 mg
Sisältää:
C-vitamiini (L-askorbiinihappo)500 mg625*
Sitrusbioflavonoideja28 mg
Rasvahappoja28 mg
Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)
Puolukka80 mg

*päivittäisestä saantisuosituksesta %

Täyteaineeton ja vegaaninen. Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitotuotteita, soijaa, hiivaa, suolaa, sokeria, täyte-, maku- tai väriaineita. Suosimme luomulaatuisia ja pakastekuivattuja kasveja aina kun saatavilla.

Annostusohjeet: 1-2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.
Annostusta ei saa ylittää. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Produktinnehåll

Ett avancerat och effektivt absorberat liposomalt C-vitaminpreparat utan tillsatser. Innehåller PureWay-C® som förutom C-vitamin innehåller citrusbioflavonoider och fettsyror, vilket förbättrar upptagningen. C-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion och normal energiomsättning. Lingon, välbekant från de nordiska skogarna, kompletterar sammansättningen. Lämplig för känsliga magar.

1 vegetabilisk kapsel innehåller:

PureWay-C®555 mg
 Innehåller:
C-vitamin (L-askorbinsyra)500 mg625
Citrusbioflavonoider28 mg
Fettsyror28 mg
Vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa)
Lingon80 mg

*av referensvärdet för det dagliga intaget %

Fyllnadsmedelsfri och vegansk. Denna produkt är fri från gluten, vete, mjölkprodukter, soja, jäst, salt, socker, fyllnadsmedel, smak- och färgämnen. Vi använder ekologiska och frystorkade växter alltid då tillgängligt.

Dosering: 1-2 kapslar per dag i samband med måltid.
Överskrid ej doseringsanvisningarna. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till mångsidig kost och sunda levnadsvanor. Förvaras torrt och svalt utom räckhåll för barn.

PureWay-C® och PureWay-C® logon är märken ägda av One Innovation Labs, LLC. i USA och/eller andra länder.

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

20 % alennusta seuraavasta tilauksestasi!

Liity NORDIQ-heimoon ja kuulet ensimmäisten joukossa tarjouksista ja uutuuksista. Saat myös henkilökohtaisen 20 % alekoodin sähköpostiisi.

Kiitos! Olet nyt osa NORDIQ-heimoa ja saat pian alekoodin sähköpostiisi.