1. Yleistä

Kyllä. Kaikki NORDIQ Nutritionin ravintolisät ovat täysin täyteaineettomia.

Käytämme aina luomulaatuisia rohdoksia kun saatavilla.

Se riippuu kasvista. Kaikkia käyttämämme rohdoskasveja ei ole saatavilla pohjoisen luonnossa, mutta pyrimme silti valitsemaan aina mahdollisimman lähellä kasvavia kasveja. Uskomme, että pohjoisen jopa karuissakin olosuhteissa kasvavien kasvien tulee olla vahvoja pärjätäkseen, mikä puolestaan tekee niistä meille erittäin hyödyllisiä.

Tuotteemme valmistetaan Euroopassa farmaseuttisessa puhdashuoneessa, jonka ISO luokka on 8. Se on yhden luokan korkeampi kuin ravintolisien valmistamiseen vaaditaan. Tilamme on saanut GMP- (Good Manufacturing Practices), luomu- ja vegaanisertifikaatin. Lisäksi se on ansainnut FDA:n (Food and Drug Administration of the USA) hyväksynnän. Tiloissa seurataan myös HACCP-protokollaa (Hazard Analysis and Critical Control Point), joka takaa käytettyjen ainesosien turvallisuuden.

Kyllä testaamme. Seuraamme HACCP-protokollaa, joka vaatii, että kasviperäiset ainesosien puhtaus ja turvallisuus testataan riippumattomassa laboratoriossa.

Kyllä sopii! Kaikki NORDIQ Nutrition -tuotteet ovat vegaanisia.

Käytämme ainoastaan kaikista laadukkaimpia luonnollisia ja bioaktiivisia vitamiineja.

Emme käytä lainkaan geenimuunneltuja kasveja.

Eivät sisällä. Tuotteemme eivät myöskään sisällä lainkaan sokeria, makeutusaineita (edes steviaa) tai makuaineita. Halusimme pitää ne niin luonnollisina kuin mahdollista.

Kyllä, tämä on aivan normaalia! Pieniä vaihteluita tuotteemme värissä, maussa tai koostumuksessa voi esiintyä, sillä ne ovat täysin luonnollisia, kasvirikkaita ja mahdollisimman käsittelemättömiä.

Vaikka tuotteemme ovatkin erittäin luonnollisia ja hellävaraisia, niitä ei kuitenkaan ole testattu tarpeeksi raskauden varalta. Haluamme pelata varman päälle ja sen takia emme suosittele käyttämään tuotteitamme raskaana ollessa ilman, että konsultoit omaa lääkäriäsi asiasta.

Tuotteiden käyttö on turvallista imetyksen aikana.

Kyllä voit. Tuotteet sisältävät kohtuullisen määrän vitamiineja ja mineraaleja, joten on turvallista antaa niitä 4-12 -vuotiaille lapsille puolikkaalla päiväannostuksella. Jos lapsesi ei halua nielaista kapselia, voit helposti avata sen ja sekoittaa sisällön kylmään juomaan tai ruokaan, kuten omenamehuun tai jogurttiin.

Yli 12-vuotiaat lapset voivat noudattaa samaa päiväannostusta kuin aikuiset.

Kyllä, NORDIQ Nutrition® on suomalaisen Nordic Premium Finland Oy:n omistama tuotemerkki. Nordic Premium Finland Oy maksaa kaikki verot Suomeen (y-tunnus 2690261-9).

NORDIQ Nutrition® -tuotteet myydään paljon myös muihin maihin, jolloin on selkeämpää ja varastonhallinnan kannalta tehokkaampaa, että etiketti on englanniksi.

Kapselit valmistetaan hydroksipropyylimetyyliselluloosasta. Vaikka se saattaa kuulostaa keinotekoiselta, kapselin raaka-aine saadaan puusta. Kapseli on siis täysin luonnollinen ja turvallinen.

2. Maksutavat ja maksaminen

Voit maksaa ostoksesi Paytrailin kautta verkkomaksulla, MobilePay:llä sekä Walley:n tarjoamalla osamaksulla tai laskulla. Meillä käy myös korttimaksut Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express -korteilla. Lue lisää maksamisesta.

Kyllä! Kaikki verkkoliikenne meille ja meiltä on suojattu SSL-tekniikalla. Maksutietojasi (tili- tai luottokorttinumerosi) ei missään vaiheessa jaeta meidän kanssa eikä niitä tallenneta mihinkään, vaan ne ovat ainoastaan maksunvälittäjän tiedossa.

Maksunvälittäjämme on Paytrail Oyj. Paytrail Oyj on suomalainen maksulaitos.

3. Toimitukset ja palautukset

Kyllä vaan, lähetämme ostoksesi myös kaikkialle EU:hun.

Toimitus on ilmainen yli 49 euron tilauksille kotimaahan ja yli 99 euron tilauksille EU:hun.

KOTIMAA
Noutopaketti Postin automaatista tai toimipisteestä: 4,90 euroa.
Kotiinkuljetus: 8,90 euroa.

ULKOMAAT (EU)
Kotiinkuljetus: 9,90 euroa.

Olemme varmoja että tulet pitämään tuotteistamme, jopa niin varmoja että tarjoamme sinulle 90 päivän tyytyväisyystakuun. Jos jostain syystä silti haluat palauttaa tuotteesi, olethan ensin yhteydessä meihin sopiaksesi palautuksesta. Palautamme rahasi heti kun palautuksesi on saapunut meille.

Mikäli et löytänyt sivulta vastausta kysymykseesi, voit myös ottaa meihin yhteyttä.