1. Yleistä

Kyllä. Kaikki NORDIQ Nutritionin ravintolisät ja Nutri-Sport -jauheet ovat täysin lisäaineettomia.

Kyllä. Käytämme tuotteissamme vain luomu- tai villilaatuisia rohdoksia.

Se riippuu kasvista. Kaikkia käyttämämme rohdoskasveja ei ole saatavilla pohjoisen luonnossa, mutta pyrimme silti valitsemaan aina mahdollisimman lähellä kasvavia kasveja. Uskomme, että pohjoisen jopa karuissakin olosuhteissa kasvavien kasvien tulee olla vahvoja pärjätäkseen, mikä puolestaan tekee niistä meille erittäin hyödyllisiä.

Tuotteemme valmistetaan Euroopassa farmaseuttisessa puhdashuoneessa, jonka ISO luokka on 8. Se on yhden luokan korkeampi kuin ravintolisien valmistamiseen vaaditaan. Tilamme on saanut GMP- (Good Manufacturing Practices), luomu- ja vegaanisertifikaatin. Lisäksi se on ansainnut FDA:n (Food and Drug Administration of the USA) hyväksynnän. Tiloissa seurataan myös HACCP-protokollaa (Hazard Analysis and Critical Control Point), joka takaa käytettyjen ainesosien turvallisuuden.

Kyllä testaamme. Seuraamme HACCP-protokollaa, joka vaatii, että kasviperäiset ainesosien puhtaus ja turvallisuus testataan yksityisessä laboratoriossa ennen tuotantoon lähetystä.

Tottakai! Kaikki NORDIQ Nutrition -tuotteet ovat vegaanisia.

Käytämme ainoastaan kaikista laadukkaimpia luonnollisia ja bioaktiivisia vitamiineja.

Emme käytä lainkaan geenimuunneltuja kasveja.

Eivät sisällä. Tuotteemme eivät myöskään sisällä lainkaan sokeria, makeutusaineita (edes steviaa) tai makuaineita. Halusimme pitää ne niin luonnollisina kuin mahdollista.

Kyllä, tämä on aivan normaalia! Pieniä vaihteluita tuotteemme värissä, maussa tai koostumuksessa voi esiintyä, sillä ne ovat täysin luonnollisia, kasvirikkaita ja mahdollisimman käsittelemättömiä.

Vaikka tuotteemme ovatkin erittäin luonnollisia ja hellävaraisia, niitä ei kuitenkaan ole testattu tarpeeksi raskauden varalta. Haluamme pelata varman päälle ja sen takia emme suosittele käyttämään tuotteitamme raskaana ollessa ilman, että konsultoit omaa lääkäriäsi asiasta.

Tuotteiden käyttö on turvallista imetyksen aikana.

Kyllä voit. Tuotteet sisältävät kohtuullisen määrän vitamiineja ja mineraaleja, joten on turvallista antaa niitä 4-12 -vuotiaille lapsille puolikkaalla päiväannostuksella. Jos lapsesi ei halua nielaista kapselia, voit helposti avata sen ja sekoittaa sisällön kylmään juomaan tai ruokaan, kuten omenamehuun tai jogurttiin.

Yli 12-vuotiaat lapset voivat noudattaa samaa päiväannostusta kuin aikuiset.

2. Maksutavat ja maksaminen

Voit maksaa ostoksesi verkkomaksulla, MobilePay:llä sekä Collector osamaksulla tai laskulla. Meillä käy myös korttimaksut Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express -korteilla. Lisäksi voit myös maksaa PayPalilla.

Kyllä! Kaikki internetliikenne meille ja meiltä on suojattu SSL-tekniikalla. Lisäksi maksutietojasi (tili- tai luottokorttinumerosi) ei milloinkaan jaeta meidän kanssa, vaan ne ovat ainoastaan maksuvälittäjän tiedossa.

Maksuvälittäjämme ovat Paytrail Oyj ja PayPal. Paytrail Oyj on suomalainen maksulaitos.

3. Toimitukset ja palautukset

Kyllä vaan, lähetämme ostoksesi myös ulkomaille.

Toimitus on ilmainen yli 49 euron tilauksille kotimaahan ja yli 99 euron tilauksille Eurooppaan. Muualle toimitus on ilmainen yli 199 euron tilauksille.

KOTIMAA

Noutopaketti Postin automaatista tai toimipisteestä: 4,90 euroa.
Kotiinkuljetus: 8,90 euroa.

ULKOMAAT

Eurooppaan: kotiinkuljetus 9,90 euroa.
Muualle: kotiinkuljetus 19,90 euroa.

Olemme varmoja että tulet pitämään tuotteistamme, jopa niin varmoja että tarjoamme sinulle 90 päivän tyytyväisyystakuun. Jos jostain syystä silti haluat palauttaa tuotteesi, olethan ensin yhteydessä meihin sopiaksesi palautuksesta. Palautamme rahasi heti kun palautuksesi on saapunut meille.

Mikäli et löytänyt sivulta vastausta kysymykseesi, voit myös ottaa meihin yhteyttä.